HTML – خانه (Home)

زبان HTML مخفف Hyper Text Markup Language می‌باشد، که پرکاربردترین زبان در وب برای توسعه صفحات وب است. HTML توسط برنرز-لی در اواخر سال 1991 ایجاد شد اما “HTML 2.0” اولین استاندارد HTML است که در سال 1995 منتشر شد. HTML 4.01 نسخه‌ی اصلی HTML بود و در اواخر سال 1999 منتشر شد. گرچه نسخه 4.01 از HTML به صورت گسترده استفاده می‌شود، اما در حال حاضر نسخه HTML-5 را داریم که افزونه‌ای برای HTML 4.01 است و این نسخه در سال 2012 منتشر شد.

چرا باید HTML را یاد بگیریم؟

در اصل، HTML با هدف تعریف ساختار صحفات وب مانند سربرگ‌ها، پاراگراف‌ها، لیست‌ها و غیره برای تسهیل در به اشتراک گذاری اطلاعات علمی بین پژوهشگران توسعه یافت. اکنون، به طور گسترده برای قالب‌بندی صفحات وب با کمک برچسب‌های مختلف (Tags) موجود در زبان HTML استفاده می‌شود.

آموزش HTML برای دانش‌آموزان و افراد شاغل در این حرفه الزامی است تا به یک مهندس نرم‌افزار بزرگ، به ویژه زمانی که در حوزه توسعه وب فعالیت می‌کنند، تبدیل شوند. لیستی از برخی از مزایای کلیدی یادگیری این زبان را فهرست می‌کنیم:

  • – ایجاد وب‌سایت – اگر این زبان را به خوبی بدانید، می‌توانید یک وب‌سایت ایجاد یا یک قالب وب موجود را سفارشی‌سازی کنید.
  • – تبدیل شدن به یک طراح وب – اگر می‌خواهید به عنوان یک طراح وب حرفه‌ای شروع به کار کنید، طراحی HTML و CSS یک مهارت لازم است.
  • – درک وب – اگر می‌خواهید وب‌سایت خود را بهینه کنید و سرعت و عملکرد آن را افزایش دهید، داشتن دانش در زمینه HTML برای بهترین نتایج ضروری است.
  • – یادگیری زبان‌های دیگر – بعد از اینکه مبانی این زبان را درک کردید، فهم فناوری‌های مرتبط دیگر مانند جاوااسکریپت، پی‌اچ‌پی یا انگولار آسان‌تر می‌شود.

نوشتن Hello World با استفاده از HTML

فقط برای ایجاد یک انگیزه کوچک در مورد HTML، قصد داریم یک برنامه کوچک Hello World سنتی HTML را به شما ارائه بدهیم:

<!DOCTYPE html>
<html>
   <head>
      <title>Hello, World!</title>
   </head>
   <body>
      <h1>This is a heading</h1>
      <p>Hello World!</p>
   </body>
</html>

کاربردهای HTML

همانطور که قبلاً اشاره شد، این زبان یکی از پراستفاده‌ترین زبان‌ها در وب است. ما قصد داریم تعداد کمی از کاربردهای آن را در اینجا لیست کنیم:

  • – توسعه صفحات وب (Web Page Development) – برای ایجاد صفحاتی که در وب نمایش داده می‌شوند استفاده می‌شود. تقریباً هر صفحه‌ای از وب دارای برچسب‌های HTML در آن است تا جزئیات خود را در مرورگر نمایش دهد.
  • – ناوبری اینترنت (Internet Navigation) – برچسب‌هایی را فراهم می‌کند که برای ناوبری از یک صفحه به صفحه دیگر استفاده می‌شوند و در ناوبری اینترنت به طور گسترده‌ای استفاده می‌شود.
  • – رابط کاربری واکنش‌گرا (Responsive UI) – صفحات HTML امروزه به خوبی بر روی همه پلتفرم‌ها، از جمله موبایل، تبلت، دسکتاپ یا لپ‌تاپ‌ها به دلیل استراتژی طراحی واکنش‌گرا عمل می‌کنند.
  • – پشتیبانی آفلاین (Offline Support) – صفحات HTML پس از بارگیری می‌توانند بدون نیاز به اینترنت در دستگاه قابل دسترسی آفلاین شوند.
  • – توسعه بازی (Game Development) – HTML5 پشتیبانی طبیعی از تجربه‌های غنی را دارد و اکنون در زمینه توسعه بازی‌ها نیز مفید است.

مخاطبین این آموزش

آموزش HTML برای طراحان و توسعه‌دهندگان وبی که نیاز به درک کافی از این زبان به همراه یک مرور ساده و مثال‌های عملی دارند طراحی شده است. این آموزش به شما مواد کافی را برای شروع کار با HTML می‌دهد تا بتوانید خود را به سطح بالاتری از تخصص برسانید.

پیش‌نیازها

قبل از ادامه این آموزش، باید دانش کاری ابتدایی با سیستم‌عامل ویندوز یا لینوکس داشته باشید، علاوه بر این باید با موارد زیر آشنا باشید:

  • – تجربه با هر ویرایشگر متنی مانند notepad، notepad++ یا Edit plus و غیره.
  • – نحوه ایجاد دایرکتوری‌ها و فایل‌ها در کامپیوتر شما.
  • – نحوه مسیریابی در دایرکتوری‌های مختلف.
  • – نحوه تایپ محتوا در یک فایل و ذخیره آنها در کامپیوتر.
  • – درک در مورد تصاویر با فرمت‌های مختلف مانند فرمت JPEG و PNG.

پست های مرتبط

مطالعه این پست ها رو از دست ندین!
JavaScript - رویدادها (Events)

JavaScript – رویدادها (Events)

رویدادهای HTML رویدادها در HTML، “اتفاقاتی” هستند که برای عناصر HTML رخ می‌دهند. این اتفاقات می‌توانند ناشی از کار...

بیشتر بخوانید
JavaScript - سازنده‌های شیء (Object Constructors)

JavaScript – سازنده‌های شیء (Object Constructors)

ساخت آبجکت با تابع سازنده (Object Constructor Function) برای ساخت چندین آبجکت مشابه، از تابع سازنده استفاده می‌شود. این...

بیشتر بخوانید
JavaScript - نمایش شیء (Object Display)

JavaScript – نمایش شیء (Object Display)

نحوه نمایش آبجکت‌ها در جاوااسکریپت هنگام نمایش یک آبجکت جاوااسکریپت به صورت مستقیم، خروجی معمولاً به شکل [object Object]...

بیشتر بخوانید

نظرات

سوالات و نظراتتون رو با ما به اشتراک بذارید

برای ارسال نظر لطفا ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید.